Over Ons

Een nieuw begin met Rehab Helper Nederland

Bij Rehab Helper Nederland zijn we toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke zorg en behandeling voor mensen die kampen met verslavingsstoornissen. Onze missie is om mensen te ondersteunen op hun weg naar levenslange herstel. Met comfortabele accommodaties en goed onderhouden faciliteiten hebben onze behandelcentra met succes honderden mensen begeleid tijdens het levensveranderende proces van het overwinnen van verslaving. We benaderen verslaving als een ziekte in plaats van een keuze, en zorgen ervoor dat ons team van professionals hoog opgeleid en gemotiveerd is om elke persoon te ondersteunen tijdens hun transformatieve reis.

Happy Family
High angle close up of people holding hands

Deskundige medische en therapeutische ondersteuning: een team dat u kunt vertrouwen

Elk van onze centra is bemand met een scala aan medische professionals, waaronder psychiaters en verslavingspsychotherapeuten. Hun expertise en meelevende zorg creëren een ondersteunende omgeving voor patiënten om te genezen en zich op hun gemak te voelen tijdens hun verblijf. Ons verslavingstherapieprogramma is ontworpen om mensen in staat te stellen keuzes te maken, veranderingen te initiëren en de controle over hun leven te nemen.

Een holistische benadering van verslavingsherstel: diverse therapieën voor blijvende verandering

Ons alomvattende therapieprogram

Ons alomvattende therapieprogramma omvat verschillende op bewijs gebaseerde methoden, zoals cognitieve gedragstherapie, traumatherapie, cliëntgerichte en motiverende groepen, en workshops over levensvaardigheden. Deze benaderingen zijn gebaseerd op de 12-stappenfilosofie en bieden een diverse en dynamische weg naar herstel. Via groepstherapie en andere activiteiten begeleiden onze hoogopgeleide medewerkers patiënten tijdens het proces van verandering en zelfontdekking.

Zelfontdekking omarmen: problematische kwesties identificeren en oplossen

We begrijpen dat zelfontdekking en het aanpakken van diepgewortelde problemen cruciaal zijn voor blijvend herstel. Ons programma creëert een veilige ruimte voor patiënten om problemen die stress en ongemak in hun leven kunnen veroorzaken te onthullen en te onderzoeken. Ons doel is om individuen te helpen deze problemen aan te pakken, stabiliteit te vinden en tot een oplossing te komen.

Voortdurende ondersteuning: nazorg en zelfhulpgroepen voor langdurig herstel

Rehab Helper Nederland erkent het belang van voortdurende ondersteuningsnetwerken voor langdurige onthouding en herstel. Ons nazorgprogramma en zelfhulpgroepen zorgen ervoor dat individuen de ondersteuning blijven ontvangen die ze nodig hebben om hun voortgang te behouden.

Open chat
Hoi 👋

Hoe kunnen we u helpen?